söndag 13 december 2009

Söndagssötma

Det är söndag. Det är Lucia. Det är tredje advent. Det har varit glöggfest. Ska ska bli julmiddag. Jag ser rött. Och grönt.

Julen står för dörrn, alla klappar har inhandlats, själva firandet har styrts upp. Nu kan jag bara njuta. Och vila. Jag har vilat den här helgen. Alltså, jag har inte legat stilla och låtit livet pasera. Jag har liksom tagit till vara på det som varist.

Fredagens inspelning har satt sina spår, jag har varit trött så trött. Energin jag hade att hushålla med i helgen brändes där och då. Därav vilan. Som igår kväll. Jag slog in paket, tittade på "Home Alone", åt popcorn och fantiserade. Jag kunde inte haft en bättre lördagskväll. Inte igår.

Idag har jag dragit mig, jag låg i sängen ända till lunch. Sen tog jag mig i kragen och åkte hem till mama. Här har jag ätit det godaste julen har att erbjuda.


Jag ska snart iväg och äta middag med min syster och papa, finns orken så nalkas även en fika.

Hoppas även er helg var värd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lät jättemysigt det där :) Hoppas allt är bra Thea! Vi var på julbordet på f-hus men du var ju inte där! Jättetråkigt! Aja ville mest bara kolla så allt var bra och skriva nåt (Japp jag smygläser din blogg ibland men berätta inte för nån) /Han som kaklat så fint på damernas *g*

MissDecibel sa...

Fredrik! Allt är jättebra med mig. Allt väl själv?
Nej jag är inte där dygnet runt, ibland gör jag annat. Jag försvårt att det är svårt att tro, men så ligger det till. Kram