onsdag 25 mars 2009

Fråga inte om ni inte vill veta

Just nu sitter jag på seven eleven. Varför då? Jo, nu ska ni få höra, mina små foster.
Jag har en ledig dag mitt i veckan och jag kunde inte ha prickat in en mer rätt dag. Det är soligt och fint, det är löning OCH det är våffeldagen.
Så, hur spenderar jag denna dagarnas dag? Jo, jag har sovit ut ~sov ända till åtta~, sen lyssnade jag på Håkan en stund. Eller tittate? Jag gjorde båda, för det var hans livedvd som stod på medan jag styrde upp mig själv.
Klockan tolv infann jag mig på Karlavägen 75. Varför? Jo, Foam ligger där och på Foam lunchade jag med min syster. Thats why.
Efter en lovley lunch promenerade jag mot affärerna. Svängde in på Hollywood, med den utlovade cocosbollen till Mattias, och köpte ett par hörlurar. Sen blev det mer affärer, lite mer handlande, sen tunnelbana till Odenplan. Jag tog en uppgång jag egentligen inte skulle ta, men jag k ä n d e verkligen för att gå upp där. Och vet ni vad? Min käre far åkte förbi när jag skulle korsa gatan så han stannade och vi tog en fika.
Jag tog sen en vända inne på Old Touch. När jag sen skulle in mot city igen kände jag för att vila fötterna. Och då såg jag seven eleven. Här finns det både dator och pall.
Därför sitter jag här nu. För att vila fötterna.
Damn, ni ska då veta allt....

3 kommentarer:

Anonym sa...

gumman! Nope. jag ville ju ha 37or, men det finns bara typ 41or kvar verkade det som :(
Kram

Anonym sa...

Vad blev det för hörlurar till slut?

MissDecibel sa...

Anna: Ah, bummer.. värdelöst.. ofab.. Men vi kanske kan hitta pjucks på lördag? =)

Jerk: Oh, du ska få se!