torsdag 2 april 2009

Debuten är avklarad

"Och nu ska en ung kvinna läsa".

Det var jag. Och visst var jag ung jämnfört med de andra som fattade micken igår kväll. Och nog läste jag. Jag läste utav bara helvete.
Det gick verkligen bra igår. Jag var lugn men hade energi. Jag pratade tydligt men inte överdrivet och konstlat. Under vissa sekunder kände jag även ett samspel med publiken. Jag dirigerade och de var med på noterna.

Det var en väldigt härlig känsla att stå där. Visst ja; Jag stod! Jag hade planerat att sitta men ångrade mig. Jag hade också tänkt använda mick, men den rundade så jag körde utan.
Vänta, stop, gå tillbaka. Jag vågra nog stryka att jag läste. Jag kan nog säga att jag berättade. Berättade utav bara helvete.
"Tankar från A till V" är krånglig men fick skratt och hmm'ar. "Mina Sista Ord" fick många skratt och överraskade ansiktsuttryck.
Allt som allt; Jag är nöjd med min debut.
Nu ska poetissan leva upp till myten och gå ut och röka.

~Konstpaus~

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra att det gick så bra! Jag skulle så gärna vilja höra dina dikter, men jag antar att de inte kan skrivas ut utan måste lyssnas på. Kram

MissDecibel sa...

Anna: Man kan läsa dem. Men jag behöver öva på att lääsa. Vi tar det ikväll.
Ja jag är sjukt nöjd med mig själv.

Sanna sa...

Fan vad jag hade velat se/höra dig :)

MissDecibel sa...

Åh Sanna, det kommer fler tillället. MEN, du gick miste om nått igår. Jag var fab och den kvällen kommer A L D R I G att hända igen. ^_~

Sanna sa...

Swear I didn't know. Boho.