fredag 17 april 2009

Förfest

Igår hade jag en helt underbar kväll. Innan jag går ut har jag förfest. Själv. Det är inte alls så deprimerande som det låter, jag är mitt bästa sällskap.
Igår nostalgoitrippade jag med en skiva bränd när jag gick i nian. Jag vet, jag går längre och längre tillbaks men det är trevligt.
Jag lyssnade på skivan om och om igen, samtidigt som jag lockade håret, sminkade mig och lagade middag. Makaroner och köttbullar.
Jag.. kom in.. i ett skönt gung. Ja, precis så. Blandningen på skivan var fantastisk. Mando Diao, D6AA, Guanos Ape, Coca Carola, CK... Spännande.
Anledningen till min lilla förfest var att jag skulle till Malmen och fira att Annas lägenhet blivit såld. Vi hade en fin kväll. Jag, Anna, Daniel och Mattias. Och hela tiden spelades Tänd Den inom mig. Fantastiskt.

5 kommentarer:

Linda sa...

Jajjamen det har jag :D
hehe, do it! brukar läsa din, tihi.
Det är bra, trött. men ska snart ut i solen. ska bli skönt.
Sj då? :)

Anonym sa...

gulle gull gulL! nu ska jag snart äta tacos med mig själv. lite tråkigt att bara vara hemma, men himla skönt också. ligga i soffan och kolla tv och kanske städa lite sen =) vad ska du göra ikväll?

Thooomuch sa...

Perfect gentleman är en underbar sång. Alla som försöker läsa in något cyniskt och sexistiskt i den - har säkert rätt... men va fan gör det?

Theerse sa...

Vilken Gryyymt snygg bild pa dig Thea! Du borde satta ihop din egna lilla fotobok tycker jag! Tjo Breeee

MissDecibel sa...

Therece: Men tack ^_^
Ja, jag ska göra affisher med mig tänkte jag.. Jag är en fett bra konstform..