tisdag 14 april 2009

Vad händer med musiken?

Bara en liten undran.. Vad händer med låtarna när man gör slut? Ofta delar man en massa låter, men det brukar finnas en som är riktigt speciell. Vad händer med dem?
Jag kan bara tala för mig själv, låtarna blir aldrig desamma. De blir minnet av förhållandet. Och saker som känts så romantiska där och då blir lätt nedsvärtade och sorgliga här och nu.
Här är två fd låtar.


Den här delade vi inte. Den var hans. Då lyssnade jag och kände värme för hur han kunde öppna sig själv genom att säga "Den här låten, Thea, det är jag".
Nu kväver jag ett skratt med ett litet fnitter när jag lyssnar på den.


~nevermind the n00bvideo~

Den här låten delade vi. Inte den första och jag, utan en annan. "Kom ihåg mig". Vi visste redan då vart förhållandet banade vägen. Mot slutet. Det var fint då. Våra tankar om hur vi aldrig skulle glömma. Nu känns det ledsamt att se hur vi, redan då, var tvunga att påmminna oss om att komma ihåg varandra. Vilket vi glömde.

3 kommentarer:

Eric sa...

Jag hade en jobbig sån låt förra eller förrförra sommaren.
Vår första natt och vecka ihop lyssnade vi på Jason Mraz - Im yours. Detta var första versionen, dvs ca 1.5 år innan den gjordes om och blev en radiohit.
Sen tog det slut, och den blev hur populär som helst, var en jobbig period! Man kom inte undan.
Skitlåt numera.

Anonym sa...

Fina Thea med fina tankar. Jag håller på att bli sjuk, men jag ska försöka att uppdatera min blogg något ikväll iallafall. kram

MissDecibel sa...

Erik: FAN va illa. Fast jag var lite sådär med James Blunt's 'Goodbye my lover'... Exet hade flyttat långt bort och så började DEn spelas galet mycket på radio. Horribelt.

Anna: UPPDATERA BLOGGJÄVELN DÅ!