fredag 7 augusti 2009

På en torsdag..?

Jag och min karl är sk livsnjutare. Vi har det bra runt omkring oss med stabila jobb, fina vänner och lojala familjer. Men det som höjer allting flera nivåer är vår kärlek ~förlåt, sjukt cheesy, men det är sant~. När vi har det så bra i livet känner vi att det är värt att fira. Så mycket vi kan. Igår firade vi vårat liv med en underbar torsdag.

Jag mötte upp mitt hjärta efter jobbet. Min powernap på tåget gav mig energi så vi tog en fika och gick i affärer. Det finns mycket snyggt där ute just nu och det här är vad som fick följa med mig hem.
~Rosetthalsbandet och kappan var presenter från mitt hjärta~

Äta bör man annars dör man, tänkte vi. Åkte hem och laddade om med Håkan, smink och klädbyte sen förde stegen oss till Bistro Jarl. Kvällen var varm och uteserveringen var bästa tänkbara platsen för middag. Johans vän Jenny kom och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt.
Lugn, l u g n , foster små. Naturligtvis ska ni få se bilder på vad jag åt.

Råraka med löjrom

Lamminner filé m. risotto

Chokladgateau och bär grattinerade med vit choklad

Efter middagen och en cigarill till kaffet gick jag och Johan till Obaren. Planen var att spela flipper men två onda människor hade lagt beslag på spelet så istället satt vi och var kära.

Den här dagen var bästa på länge. Torsdagar är inte så dumt..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vist var det en underbar kväll! Älskar dig så otroligt mycket!

MissDecibel sa...

HELT underbar, älskar dig med. Kyss.