lördag 22 augusti 2009

Dagens bravader

Klockan är inte mycket men ändå har jag hunnit en del. Jag åkte hem till mama och åt frukost. Jag bad om scones, och scones var precis vad jag fick. Sen tittade jag in i Pias butik. Tittade på allt fint hon har fått in. Ja, det triggade ju shoppingsuget så jag gick in på Weekday. Hittade två plagg jag gillade.

Koftan förälskade jag mig i. Tröjan var kul men mest ful.

Jag stannade även till på presstop och förhandsbokade ett nummer av nästa LOVE. Är fortfarande så arg att jag missade släppet på första numret, men nu är jag i alla fall garanterad ett ex. Lovely.
Jag tassade sen in på Glitter och köpte ett jättelångt pärlhalsband. Jag avskyr Glitter MEN nu när det är den 22a, tre dagar före lön, och jag var i desperat behov av ett halsband, ja, då finns det inte mycket annat att göra. Anledningen till halsbandsbehovet är att jag ska på en fest ikväll. Butiken PomPomParlour ska ha klubb på Berns och temat är 20tals-bordell. Jag ska ha på mig ett svart, silkigt nattlinne och tänkte när det beslutet hade fattats att Pärlor, det vore ju fint till. Så.

Någon plan för resten av dagen har jag inte utformat. Inte än. Jag tror jag ska ta det så lugnt som möjligt. Jag är totalt värd det.

2 kommentarer:

Anna sa...

Haha ja :) nu är dom dock uppätna, haha

Fia sa...

Aa, tack för tipset :D