måndag 17 augusti 2009

Strosarsöndag

Jag hade en bra söndag. Det tillhör ovanligheterna. Vanligtvis ligger det som en blöt trasa över mitt sinne på söndagar men inte igår. Igår njöt jag.
Jag började dagen med kaffe och dator hos mama. Senare mötte jag upp Johan för lunch. Promenad till Foam, intag av Club Sandwich. Sen promenerade vi ut på Djurgården, satte oss på en bänk och slösade bort vår tid i solen. Vi strosade inne på NK, letade höstplagg och visst hittade jag en del, men ingenting fick följa med mig hem.
Däremot fick jag med mig något från H&M. Jag har nämligen bestämt mig för att byta inställning mot kedjan. Om så många runt om i världen kan använda saker därifrån så borde det gå även för mig. Och ja, jag gillar deras baslinnen, nätstrumporna är också bra. Men igår fick jag med mig en ring. Det var otippat. Svart och stor. Och tung. Bild kommer.

När jag och mitt hjärta skiljts åt åkte jag hem och träffade en vän jag lagt på hyllan i några månader; locktången. Det gick mycket fortare och blev bra mycket snyggare att locka när håret är kortare. Fab!
Senare träffade jag Caisa-Stina. Vi gick till Big Ben för att skratta. Och det fick vi.

Söndage, o Söndag. Jag gillar dig.

Inga kommentarer: