fredag 14 augusti 2009

"Ja men det är ju torsdag"

När jag klivit av tåget och kommit upp ur underjorden regnade det. Inte regnade på ett normalt sätt. Det hällde ner på ett bibliskt vis. Johan mötte mig med paraply. Vi hade tänkt gå till Daisy Dapper men ångrade oss när gatorna var snudd på översvämmade.
Istället gick vi hem. Jag var blöt. Gick in på toaletten för att kolla mitt smink med såg då något annat som fångade min uppmärksamhet.


I paketet låg en klänning som jag förälskat mig i för ett par dagar sen. Jag frågade Johan Varför? Svaret jag fick var Ja men det är ju torsdag.

Det är en logik jag inte förstår men jag gillar den skarpt.

Bilden är lånad från http://www.daisydapper.com/

6 kommentarer:

Jovan sa...

Det var ju inte bara för att det va torsdag du fick klänningen. Det var ju för att jag älskar dig så otroligt mycket och för att du gör mig så lycklig! Kyss hjärtat mitt.

Ella sa...

Sv; Det var havrebotten med blåbär och vinbär :) Jättegott! Recept på den botten vi gjorde finns bl.a. i A piece of cake ;) I den finns det jättemycket goda recept! Jag skulle föreslå att du köper den!

Amanda sa...

Hm. The russian är bara gammal för mig. Den enda mannen för mig i SATC är Steve. HAN ÄR HET. (jag brukar dock vara väldigt ensam om den här åsikten).

MissDecibel sa...

Jovan: Visst ja, du älskar mig.. Dt var ju därför! Men också för att det var torsdag... Väl?? Nästa torsdagspresent blir att du åker.. Det tycker jag är sådär..

Jovan sa...

Mm det är ingen vidare torsdags present. Tycket oxå det kommer bli så där. Ja det är klart att det var för att det var torsdag man kan ju inte få en klänning på en tisdag ju.

Matilda/Daisy dapper sa...

Vilken snäll pojkvän du har!
Och vad otroligt fin du var i klänningen! Jättefin! :)

Kram Matilda
Daisy dapper