söndag 30 augusti 2009

Anledningen till...

Ok, jag har förstått att jag bör reda ut några saker, förklara ett och annat.
Jag ska. Nu gör jag det.


Anledningen till mitt dåliga bloggande
är inte att jag tröttnat. Absolut inte. Så här ligger det till; jag har fått bloggförbud på jobbet och plastisen har flyttat hemifrån så just nu är det väldigt svårt för mig att blogga. MEN nästa vecka ska jag bli bättre på att hänga på 7eleven, eller jag vet inte, men jag löser det. Jag lovar att försöka.

Anledningen till shoppingförbudet är att jag sparar pengar. Till vad, undrar ni. Till London, svarar jag. Jag och Johan har pratat om att åka dit sen i sommras och nu, idag, så bokade vi resan. Shoppingförbudet handlar alltså egentligen bara om en uppskjutning. Pengarna jag vanligtvis lägger på kläder har jag nu sparat för att ha till att handla för i London. Fab.

Anledningen till att jag kunde shoppa trots mitt shoppingförbud. Min far gillade låttexten jag skrev till honom så mycket att han bad mig att skriva en till text. Det gjorde jag. Han gillade även den så han köpe texterna. Pengarna behandlade jag som en underbar och totalt oväntad bonus som jag fick göra vad jag ville med. Jag spenderade allt.
Naturligtvis hade jag inte haft råd att köpa alltsammans själv. Jag fick pläden och klänningen i present av mig fina pojkvän. Så.

Känns det bättre för oss nu, små foster.

9 kommentarer:

Jovan sa...

Å du har varit så otroligt duktig att spara pengar varje månad nu hjärtat trodde aldrig du skulle kunna spara så mycket varje månad som du gör. Å vi kommer få det så grymt fab i London! Kyss på dig min ängel.

Jerk sa...

När ska ni till London?
Jag drar till England om tre veckor och blir kvar där fram till jul..ibland är det fab att jobba på ett globalt företag..

MissDecibel sa...

Jovan: Ja, jag har ju bara sparat de två senaste lönerna men det har varit svårt. Fast det kommer vara ÅS värt det när vi är där och kan handla bäst vi vill..

Jerk: Men hej! Längesen.. Vi åker dit den 27e september och stannar tre nätter. Åhå, vilket kalasföretag! Vart i England ska du vara?

Jerk sa...

I Bicester, det ligger en timme utanför London och är vida känt för sin outlet Bicester village (eller där ljög jag, men när jag googlade Bicester dök den upp..)

Emmelist sa...

ja den är jättefin. rosa och underbar :D allt bra med dig idag?

Emmelist sa...

vad shoppade du för saker då? alltid skoj att bränna pengar ;)

ja jag har varit med kompisar och roat mig. väldigt kul!

Emmelist sa...

ojj, vad skoj att du fick shoppa så mkt :D

vad gör du idag då? skola eller jobb?

kram

Emmelist sa...

jaha okej, härligt med extra klirr i kassan ;)

jaså? vart jobbar du som receptionist då? ngn vårdcentral eller så?

jag jobbar på ica supermarket som godisansvarig.. hehe. men nu är jag ju sjukskriven pga min gipsade fot :(

väääldigt tråkigt må ja säga. vill jobba nu!

Emmelist sa...

näe men jag ramlade för tre veckor sen..å nu insåg dom att det måste gipsas för att kunna läka. :/

åh, det var en dryg pendling. jag pendlar också till mitt jobb, 7 mil varje dag nästan. det är drygt.