tisdag 15 september 2009

Här och nu

Det är inte lätt att få det att gå ihop. Det här. Att blogga utan dator. Bloggförbudet på jobbet gäller fortfarande. Ingen är upprörd. Ingen annan bloggar. Såklart.
Plastisen bor hemma hos Johan så den kommer jag inte ofta i kontakt med och efter att ha suttit framför en dator i nio timmar är det inte prio ett att gå till 7eleven för att blogga. Tyvärr, jag önskar att jag var starkare, men det är jag inte. Ursäktar mig.

En uppdatering, är det det ni vill ha? Jag vet inte vad ni vill, det vet jag aldrig. Jag kan bara ana.
Ja, vad finns det att säga? Armen är fortfarande avdomnad, det har gått 9 dagar nu. Oron har ännu inte slagit mig. Jag har varit sjuk. Nej, inte grisen, jag var förkyld med feber så helgen har varit totallugn.

Annars då? Faktum är så leker livet mestadels. Jag trivs bra på mitt jobb, har fått en nytändning, det är kul. Livet utanför tegelbunkern är fint nästan jämt. Hösten är ju här. Det känner ni väl? Det är snart dags att sätta på värmen.. London närmar sig, det är inte alls långt kvar. Ett miljöombyte kommer göra mig gott. Jag saknar London. Det ska bli fint att återförenas. Och att vara där med Johan, ja, det kan inte bli annat än fab.

Det var det. Nöjda? Hungriga? Ska jag be om ursäkt igen?

5 kommentarer:

Jessica sa...

Ursäkter är egentligen överflödiga;)

Jag prenumererar, så jag får Elle lite tidigare - och med snyggare "unika" omslag. ;)

Erika sa...

Sv: jaa, visst är den :)

Eldani sa...

Då får jag börja kommentera för att sakta men säkert samla poäng. Hur mår du? Tycker du kan skaffa en dator och skype så vi kan surra lite.

Jävla snack om grisen hemma i sverige verkar det ju som. Vafan chilla lite :)

jovan sa...

Snart drar vi hjärtat. Ska bli fab. Love you.

Malin sa...

åh tack, älskar dem! Ha en trevlig helg :)