lördag 30 januari 2010

Dagens Spartips

Jag har ett problem. Det är inte stort och inte allvarlig men det irriterar. Jag har galg-brist. Den senaste tiden har jag varit tvungen att hänga två klänningar på samma galge och så vidare, som sagt det är inget jätteproblem men än dock ett problem. Galgar är så djävulskt tråkigt att köpa, det är en så värdelös sak att lägga pengar på, så jag köper inte fler. Alltså får jag dras med mitt problem. Till igår.

På H&M, när jag köpte väskan, frågade jag om de hade galgar att avvara. Det hade de! Jag fick vanliga häng och klämmisar - gratis.
Kassatjejen sa att de inte alltid kunde ge bort men igår gick det absolut bra.

Ett litet spartips så här 26 dagar innan lön.

3 kommentarer:

Sanna sa...

Oj vad märkligt. Alldeles precis nyss när jag stod i badrummet och filosoferade kring vad jag ska göra idag så tänkte jag att aha, lätt att jag ska styra upp mina garderober, och sen tänkte jag att men helvete mina galgar är så sjukt taffligt konstruerade, allt glider av dem och de är slut och jag behöver egentligen byta ut dem alt få tag i fler. Och så kommer du här som en guardian angel och ba HÄR!! Värsta tipset!

Jerk sa...

När jag shoppade i England frågade de alltid om jag ville behålla galgen..så då gjorde jag det de gånger jag behövde dem..
Varför har vi inte så i Sverige, eller har vi det?

MissDecibel sa...

Sanna: Ja, det är hit men ska komma om man verkligen och påriktigt vill veta vad som är det rätta att göra, så är det, det är min mening, inget snack om saken. Synd bara att så få tror mig.

Jerk: I know! I England har de en mycket bättre shoppingkultur, det är mer på allvar där. Liv eller död, som sig bör.
Men i Sverige, på de stora kedjorna, tror jag man får galgar om man ber om det. Det kan va bra att tänka på.