fredag 13 mars 2009

Debuten är spikad

Igår var jag på UnderBaraBar. Det var spokenword och en riktigt bra kväll. Alla poeter var duktiga. Och jag blev lite nedslagen. Det är dumt att jämnföra sina egna, nyskrivna texter med dem som läses upp av etablerade poeter. Men jag gör det ändå. ~ Jag är så dum!~
Nej, det är jag naturligtvis inte. Jag är bara lite osäker, skakig, nervös.. Jag har nämligen tackat ja till att läsa en dikt på en poesikväll. Ingen stor grej, opretantiöst och litet, men det blir första gången jag läser upp en egenskriven dikt. DET är en stor grej. Och mitt namn kommer stå på affischerna. Mycket att stressa upp sig över..

Men det är bara att ta sig i den berömta kragen, gilla det valda läget. Nu ska jag renskriva ett sönderkluddrat papper.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var på Snookerbaren i går, det var trevligt. Jag såg och hörde Ola, som jag även såg och hörde med dig på det där Söderhaket, "stand-up varje torsdag"? Jag läste till och med upp en dikt. Och satt i juryn för att döma tävlande ;)

Anonym sa...

Åh var roligt! Var det en bra kväll? Många där?
Jag ska ta mig dit nån gång är det tänkt..
Hur gick det att läsa dikten?

Anonym sa...

När då? Jag vill komma och se!

Anonym sa...

Ja, det var väldigt trevligt, billig bar. Inträde, dock. Tyckte emellertid inte att deltagarna var några gudabenådade individer, men alltid kul oavsett.. Och det lär ju vara olika varje gång. Ja, nästa gång är torsdag nästa vecka! Läsa gick sådär typ haha. Lät tydligen nervös. Hur gick det för dig?

Anonym sa...

Grattis till din första diktläsning.
Hoppas jag ser dig läsa nästa år på Rabbarber :)
Och grattis till diamant bloggen så klart.
Nu kan vi sprida tillsammans pärlor, stenar, diamanter och kreativitet..