torsdag 19 mars 2009

SATC

Jag bor själv. Det är för det mesta väldigt skönt, men ibland kan det bli ensamt. Då får man söka värme hos vänner. Ibland har ens vänner andra planer, då får man gå in i fantasivärlden. Och ibland har man sån tur att någon redan skapat en fantasivärld för dig att kliva in i. Jag pratar naturligtvis om Sex And The City.

För ett par år sen fick jag boxen ~ni vet med alla avsnitt och säsonger~ och jag har varit helt hooked sen dess. Det har blivit en stor del av min verklighet. Större än den verkliga verkligheten. Men kan ni verkligen klandra mig för det? I serien är till och med det sorgliga vackert, det vackra är vackrare och männen.. Männen! Aiden, Berger, Mr Big.. Vilka män har vi i verkligheten? Obama och Fritzl*.
Men jag har funderat. Funderat på vem av karlarna i serien som jag tycker bäst om, som jag skulle vilja göra verklig, hell, vem jag skulle vilja ha ett förhållande med. När jag formulerade frågan blev svaret så självklart; Alexandr Petrowsky.
Kanske mer känd som the Russian.
Han är den finaste mannen i hela serien, gammeldags, romantisk, konstnärlig.Nu finns det säkert några som tycker att han var en dålig man. Att han inte hade tid för henne, att han lät jobbet gå före, osv.
Men påriktigt, det var hon som inte gav det tillräckligt med tid, det var hon som var egoistisk, och det var hon som inte förstod honom. Alls.

Jag tänker avsluta här, jag märker nämligen att jag är på tok för passionerad i ämnet. Men jag vill bara säga som så; Jag skulle bli överklycklig om jag fann en man som Alexandr Petrowski,
mer känd som the Russian.

*Jag är inte speciellt uppdaterad om verkligheten. Har nya män kommit på tal?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Min tatuerare är ju ryss, och snygg. så du får ta och boka en tid snart. kanske kan gå in och kolla läget nästa lördag om vi skulle gå på stan? puss gumman!

MissDecibel sa...

Anna: Var inte ha gift...? Ja, tatuerare är ju också konstnärer... Men jag tror han är för ung.

Anonym sa...

Men Teapot, The russian var onekligen lite knäpp... Fast iofs, jag kan se dig med någon som han. Men för mig är han... too russian:D

Förresten, angående pro-kontot; Nej, tjänar pengar kan jag inte påstå att jag gör, men det pro-konto jag talar om är den kostnad jag betalar på min sajt för att slippa ha deras reklam och för att kunna designa precis hur jag vill etc etc=)