tisdag 21 april 2009

Kritik

Jag bad om kritik. Skickade en dikt och sa "Ge mig feedback". Och det gjorde han.
Nu vet jag inte om han var onödigt hård eller om jag är löjligt känslig. Men det var sista gången jag bad någon om feedback.
Jag borde kunna ta det, det ska inte vara så svårt. Men att få ta del av någons tankar som bara fokuserar på det negativa.. Och man märker sen att det inte finns något kvar att höja upp. Ingenting alls. Ingenting som inte svärtats ned av de andra dåligt sammansatta orden, tonårsaktiga tankarna, överanvändandet av 'Jag'.

Han är en haj. Jag en baby. You do the math.


5 kommentarer:

Anonym sa...

vem var denna dumma karln? jag ska slå'n

MissDecibel sa...

Han är inte en dum karl, det är det som gör mig så upprörd. Det är en person vars ord jag faktiskt tar till mig av. Känner mig helt matt nu.

Jovan sa...

Inte känna sig matt! Din blogg e ju FAB å dina dikter ännu mer FAB! Se så gör som jag och tand seglen efter vinden så seglar vi ut på havet ser solnedgången får smaken av saltvatten i munnen har solen i ansiktet och ser delfinerna leka i kölvattnet!!

MissDecibel sa...

Jovan: Tack för det stöttande samtalet! Jag är lycklig igen. Torsdag blir F A B !

Jovan sa...

Det var så lite så! Du vet jag är som en silverfisk! Man vill bara döda den så fort man ser den men sen ser man hur söt och fin den är och så börjar man älska den. Klart att torsdag blir FaB! Ps sluta aldrig skriva!!