fredag 8 maj 2009

Jag gör slut

En kärleksrelation som blivit skadlig. Destruktiv. Vacker men det finns för mycket negativiteter. Den lyfter upp mig men jag vet att jag samtidigt tar skada. Nu gör jag slut.

Planen är alltså att sluta med energidrycker. Varför? Jag har börjat misstänka att de inte är så bra. Nu är jag inte något större hälsofreak, men mina tänder är snart lagade och jag vill inte behöva göra en ny helrenovering. Så energidryckerna får ryka.

Men vad gör jag nu? Att dricka läsk känns ju minst lika dumt, och bubbelvatten är trist. Jag tänker nu på framtida krogbesök. Alkoholfriadrinkar är ju trevligt, men ibland vill man bara ha något snabbt och lätt. Tranbärsjuice funkar ibland, men det är så strävt.

Foster världen över, hjälp mig! Kom med förslag! Vad ska jag dricka?
Johan gav mig en putt i rätt riktning; Chi San.
Nu hoppas jag bara att alla krogar i Stockholm börjar sälja det så jag kan beställa shots.

2 kommentarer:

Jovan sa...

Det finns en hel uppsjö med smaskiga saker att dricka som inte innehåller socker! Däremot innehåller dom annat artificiellt skit som inte är bra för kroppen i stoora mängder Men med tanke på att du typ dricker två läsk på en kväll så är det ingen större fara sen kan man ju dricka massa annat smaskigt som färskpressade joser och så vidare Ja jag vet att det stavas juice men ja orkade inte skriva det.. Ja ska klura lite till på din fråga och komma på massa latjo grejer du kan dricka...

MissDecibel sa...

Jovan: Haha, varför frågade jag inte dig direkt? Du ÄR ju faktiskt bartender..