lördag 3 oktober 2009

Bra helg än så länge

Igår var en trevlig kväll. Men visst har förfesten ofta en tendens att vara trevligare än själva utgången?
Jaja, PomPoms avdelning på Berns var fin med burlesquestrip och butik, synd bara att de inte var avskärmat, hade kännts mer exklusivt liksom. Oh well.
Det var en stor dj som körde, eller kanske var de flera. ~även det krockade lite med kvällens burlesqueframtradanden~ House. Det var tugnt, det var bra, men som vanligt blev jag besviken på att jag begränsat mig själv till att inte kunna dansa. Johan säger att alla kan dansa till house, att det inte går att dansa fel, men jag är av en annan åsikt. Jag är så in i helvete hämmad.

Samma lokal - förstår ni vad jag menar med krock?

Men fröken Holm var vacker, det må jag säga.

Idag har vi promenerat runt på stan. Började dagen med en fika på Non Solo Bar ~bästa kaffestället i stan va jag vet~ sen tittade vi i butiker. Jag köpte en liten vafanskamankalladet? stola/halsduk i rosa kaninpäls och en bodylotion från Kiehl's. Sen häng på Hollywood med Mattias och Eric. Fab.

Ikväll ska jag och Karin hänga, äta mat och prata, sånt där. Blir nog perfekt. Fast innan jag kan välkomna henne hem till mitt dollhouse så måste jag städa. Det har blivit dags för det igen.
Nu: städa alltså.

3 kommentarer:

Jovan sa...

Tjyv

MissDecibel sa...

Jovan: Förlåt. Jag kan ta bort dem om du vill..?

Jovan sa...

Nej nej absolut inte.!