lördag 8 augusti 2009

Vi har gjort det igen!

Hej foster små. Här är jag, på en lördag. Fantastiskt. Gårdagen var underbar. Helt, totalt och påriktigt underbar.

30 sekunder efter att jag kommit in i hallen såg jag att här saknas något. Typ, min matta. Egentligen är det ingen matta, det är stampat damm och smuts, men det var borta. Jag har städat, sa Johan. Jag blev lycklig. Han fortsatte Ja, du kanske ser att det saknas ett par skor? Jag lämnade in dem på lagning. Klacken hade du ju slitit ut och tydligen behöver sulan bytas så på tisdag är de tillbaka. Jag blev helt ställd. Så snällt, fint och omtänksamt. Jag stegade in i "salongen" och upptäckte att en, rättare sagt två saker, inte saknades. De var nya. Det var två askar med rosa och blåa snören runt sig som låg på sängen. Med flinka fingrar öppnade jag paketen. I det ena låg den svarta pennkjolen som jag prövat på PomPomParlour dagen innan men trodde att en annan tjej köpte. I det andra paketet låg en rosa och vit strumpebandshållare. Med tårar i ögonen försökte jag säga tacktacktacktacktack!!! Jag har en allt för generös pojkvän.

Nåväl, den underbara dagen slutar inte där. Vi piffade oss och åkte sedan till Trädgården. Det var mäckigt att komma dit, men värt besväret. Monde Yeux var otroligt bra. De är ett jävligt kul band att titta på samtidigt som musiken är grym. Jag ÄR ett fan.
När spelningen var klar begav vi oss till kvällens nästa anhalt; East. Efter en halv virgin strawberry daiquiri fick vi ett bord ute. Turen var med oss även denna kväll. Johan kan ju menyn innan, utan och och allt där imellan så att beställa där är hans jobb. Och vilket jobb han gjorde sen. Jag det var knappt att faten fick plats. Räkdumplings, pilgrimsmusslor, korean pankakes, tempura rolls, babybläckfiskar, vårrullar, soybönor... Allt med små såser till. Underbart gott var det också. Till efterrätt åt jag den dekadenta chokladmuffinen med vaniljglass. Jag tror att klockan blivit nånting~med~elva när vi ätit klart. Då gick vi över gatan till Obaren. Flipperspelet var ledigt så vi körde åtta matcher varav jag vann flest gånger och fick högst poäng. Yes! En höjare var att musiken var kanon. 50/60-tal. Svängigt OCH det matchade mina kläder. Vid tolv åkte vi hem. Nöjda och lyckliga över att ha haft ännu en helt och hållet underbar dag, kväll och natt.

Jag förstår att ni nu undrar Men vart är alla bilder vi vill se? De kommer, lugn. Jag lovar att lägga in ett gäng när jag har tillgång till en dator med minneskortsläsare. Det har inte 7elevendatorerna. Men som sagt, lugn, det kommer.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag måste säga att det låter fantastiskt. Tror vi får ta och gå till East snart, men dessa bläckfiskar hoppar jag nog över.

Puss Snurran!

MissDecibel sa...

Stina: Klart vi ska gå till East. Just say when!