söndag 3 maj 2009

Randigt regerar

Just nu är jag ute på en liten gåpåstan-runda. Det var längesen jag köpte kläder. Hittills har två tröjor inhandlats. Båda randiga, båda oversize. Snart ska jag till sivletto. Jag har sett en tröja där. Randig och oversize. Jag vet inte vad det betyder. Vill jag med att alla ska förstå hur söder jag är? Vill jag passa in i steriotypens Paris? Vill jag dölja hur oklar jag är för beach -09?
Inte vet jag, och inte heller du. Något jag däremot vet är att jag inte gjort av med en spänn den här helgen. Bortsätt från tre läsk och en haloumisallad. Annars, nothing. Nu har jag visserligen sovit bort stor del av spenderartimmarna, men jag säger då det; man sparar in mycket pengar på att inte dricka. Det kan ni testa nästa gång pengarna börjar tryta.

Så vad händer idag? Vid fyra ska jag träffa Linn och låna ut kläder till en musikvideo. Temat är goth. I min garderob finns kläder från en svunnen tid så lite goth ska vi nog kunna rota fram. Sen ska jag hem till fröken Holm. Där ska det improviseras med musik, dans, författande. Kommer bli magiskt. Nu sivletto och oversize.

4 kommentarer:

Ludvig sa...

såg att det finns en människa på helgon som faktiskt heter miss_decibell... :P

Miss Decibel sa...

Ludvig: Ja folk tror sig vara miss decibel. Men det är jag som är den riktiga.

Jovan sa...

Köp klänningen eller köp båda klänningarna på silvetto som du provade när vi var där! Du var vacker som en brud i dom!

MissDecibel sa...

Jovan: Men jag kan inte köpa två klänningar i nuläget. Tyvärr tyvärr, men jag måste spara mina slantar.
Plus... De var ju inte oversize - vart ska jag gömma mig?