tisdag 12 maj 2009

Hur känns det?

Hur känns det nu små foster? Nu när jag inte bloggat på hela dagen. Känner ni er ensamma, förvirrade? Ja, jag förstår det. Förlåt, men jag var tvungen. Tvungen att ge er en försmak av vad som komma skall.
- Vad skall komma, Thea, vad?!
Jo det är såhär att jag åker till Paris imorgon. Jag kommer alltså inte blogga, twittra eller nått liknande under hela tiden jag är borta.
- Men HUR ska vi klara oss?
Lugn bara lugn. Jag är tillbaka på söndag igen och då förhoppningsvis fylld med energin som just nu är påtagligt frånvarande.
- Men VAD ska vi göra under tiden?
Ja, jag tycker att ni ska läsa igenom min blogg och kommentera de inlägg som är nakna. Alltså, de inlägg utan kommentarer. Ni är hemskt dåliga på att kommentera, det är trist. Både för er och mig. Mitt bloggande påverkas av kommentarer, så är det.
- Annars då?
Jo, tackar som frågar. Jag mår bra, spänd inför resan. Livet är ganska stilla nu. Jag sover mer än vanligt, går ut mindre än vanligt, fotar på tok för lite, skriver i princip ingenting. Men det gör inte så mycket. Jag tycker just nu att det är väldigt skönt att bara vara. Det är skönt att bara vara just nu.

~Och på måndag kommer Tessan hem. Min bästaste bästa vän.~

2 kommentarer:

Jerk sa...

Ensam, förvirrad, nästan lite deprimerad..tur det kom ett inlägg till slut..
Och du behöver inte oroa dig för över att du reser bort..till helgen reser jag till Sveriges Paris grannstad..så jag är nästan i Frankrike jag också..och kommer inte kunna läsa några bloggar ändå..

Jovan sa...

Ja du hur ska vi klara oss utan dina inlägg och framförallt hur ska vi klara oss utan din närvaro!! Inte fan får ja jobba heller så man skulle kunna få dagarna att gå tills du kommer hem!!
Ja Thea det kommer inte bli lätt det kommer bli måånga sömnlösa nätter!! Men ja e glad för att du ska få åka till Paris och möta sommaren! Kanske ta en range en fika och lapa sol!! Ahha
Nu e ja klar med min arm iallafall det känns fab som du skulle utryckt dig! Nu ska ja försöka få ngn slags föda i min kropp men ja e för lat för att gå och handla och ja orkar inte ens laga ngn mat och beställa ngn halv smarrig hämt mat orkar ja inte heller så det blir nog ett glas saft och sen glo på tv!
Men ha det helt underbart så hörs och ses vi när du kommer hem!!