tisdag 26 maj 2009

Forgive me bloggen for I have sinned

Jag har tokförsummat denna cyberoas. Jag har laddat upp fler bilder än något öga tål och mindre text än vad som är tillåtet. Förlåt mig, foster små. Förlåt mig.

Jag skriver att jag är oispirerad, utan kreativitet. Det stämmer inte, inte helt. Jag är väldigt kreativ i verkligheten. Jag skriver med irlpenna på påriktigtpapper, men med tangenter får jag inte fram ett dyft.

Ska vi kanske stämma av lite snabbt?
Jag skriver inte poesi nu, jag får inte rätt influenser. Däremot jobbar jag på en bok. Ett projekt jag skriver helt för min egen skull och som kommer ta flera år innan det är klart.
Annat jag pysslar med är humor. Jag och min vän Leon satt i söndags och bollade idéer. Det känns som att vi kan skapa stordåd ihop. Kanske.

Men jag har inte släppt poesin. På torsdag ska jag vara med i ett projekt som heter Nu den 28 Maj. Vi är en samling kreativa själar som ska improvisera en hel kväll. Vart? På BUS. Jag ska skriva det som faller mig in, orepeterad musik kommer spelas och teckningar kommer göras. Här och nu. Utan förberedelser, manus, rätt och fel.
Jag har också blivit bokad att läsa poesi i Juni. Samma personer som arrangerade förra gången jag läste. Jag tror det kommer bli riktigt kul.
- Är vi sams igen?

Ja, det här är Leon. Sånt här gör han på sin fritid.

1 kommentar:

jerk sa...

ok, för den här gången är du ursäktad ;)