tisdag 1 december 2009

Mitt nu

Mitt dollhouse är färdigt. Sminkbordet sattes upp igår och det gjorde sig perfekt. Nöjd är jag. Mitt hem är nu verkligen skapat för mig. Underbart.

Äntligen har jag min låda för smycken. Lovely.
Annars flyter det på. Vi överlevde November, vad sägs om det? Kalas. Jag skriver mycket. Försöker få ur mig en dikt per dag. Så blir det inte riktigt men nästan. Jag har börjat acceptera att varje dikt inte bli fanastisk, vissa blir knappt ens bra, men jag skriver. Jag övar, förbereder mig. Jag trivs.

Helgen då? Jo då, helgen var här. I fredags var jag ute med Therece den vackra. Hon körde all in, jag applåderade men höll mig mer avsides. Som Britney sa "There's only two types of people in the world; The ones that entertain, and the ones that observe". Visserligen en lögn, men där och då passade det in.

Lördagen vet ni ju om. Jag och Ludvig, shopping, te, underbaritet. På kvällen hade jag och Tessan planerat att vara på PomPoms fest på Berns men arbetsveckans trötthet tog ut sin rätt så istället låg vi i min säng och åt daim och knäckebröd.

Söndagen, första advent, spenderades till stor del hos mama som bjöd på grötfrukost. Vid kvällningen infann jag mig på Big Ben för inspiration och människomöten. Jag gick efter första, har ju alltid min morgonuppgång att tänka på, men jag hade det trevligt.

Avslutningsvis tänkte jag bara berätta att mina tankar kretsar i banor kring kärlek. Känner ni igen det? Jag är fylld av kärlek som måste riktas, svårt när Tessan är på annan ort men jag löser det. Tiden går framåt, känner ni det? Framåt, bortåt. Det är bra.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt,Thea. Ordning och reda,finfint! Kram/mamma

MissDecibel sa...

mama: Jag är så nöjd. Du får ta och hälsa på nä du blivit frisk.

Filip sa...

Fan vad sminkbordet passar dig Thea! Så jävla klockrent!

MissDecibel sa...

Ah du får komma hem till mig snart igen och se det nya fina. Vi kan ju jobba lite på projekten också. =) Har du låtarna inspelade?

Filip sa...

Ja det får jag göra! Uppleva det nya dollhuset i 3D!

Det finns en del inspelat men de låtarna bör arras om, mest i texten men också lite i musiken!

MissDecibel sa...

Ja men det kanske kan vara bra för mig att höra, speciellt om du har nån inspelning av vad jag ska sjunga. Jag är ju en sån som måste övaövaöva!