tisdag 15 december 2009

Jag är för lycklig. För.

Det måste vara det, varför skulle jag annars utsätta för det här vanvettiga exprimentet? Jag vill inte må så här bra, så här underbart fantastiskt bra, är det de? Är det så?

Tanken slog mig igår, eller, den har misshandlat mig flera gånger tidigare. Ni vet "Är det kanske dags att sluta röka?". Anledningen är min hälsa. Jag har länge haft svårt att andas, är snuvig hela tiden och jag har börjat få rynkor. Det ska inte vara så, det är inte rätt!
Men jag älskar ju att röka, det är verkligen en av mina favoritsaker i hela världen. Men det känns inte helt värt det när mina lungor spränger vid minsta lilla ansträngning.

Jag ska ge det ett försök. Ni som läste förra bloggen vet att jag höll upp i tre månader, jag är duktig på att sluta med saker. Sen ska man inte börja igen, det var där det blev knepigt. Jag ska fan och banne mig ge det ett ordentligt försök!

6 kommentarer:

Märta sa...

Det kommer att går så bra så! Se bara till att få hjälp ordentligt så ska du nog klara det. Lycka till!

MissDecibel sa...

Vad är det för hjälp jag ska ha?

Jerk sa...

Lycka till..fast jag måste även säga att det var den där bilden som fick mig att börja läsa din blogg :)

MissDecibel sa...

Jerk: Den där bilden är fantastisk, det får jag säga själv. Tack för lyckönskningen, det är sånt som behövs nu. Det och morötter och tuggummin.

Märta sa...

Alltså antingen av läkare som följer upp och så eller av nikotinbajsgrejer (tuggummi, plåster) så du inte blir sugen på att börja igen. För det är ju det som är det svåra. Fan, jag blir ju fortfarande sugen ibland, trots att det är över ett år sen nu (jovisst, klart jag har fuskat ett par gånger).

MissDecibel sa...

Märta: Ja det skulle vara en läkare då.. För nikotin vill jag ju inte ha i mig. Det känns onödigt. Kanske dags att styra upp nått.