söndag 8 november 2009

Igår

Brunch med fröken Holm och två andra dolls. Jazzbrunch, närmare bestämt. På Mosebacke, för att vara exakt. Mycket trevligt och min nya stumpebandshållare tog sitt uppdrag ~att inte låta mig äta för mycket~ på allvar.

Sen minishopping och fika med mama. Minishoppingen bestod av ett par panties ~Kiss Me Deadly/PomPomParlour~ som matchar hållaren och en oversize t-shirt. SHOCKER! Sen höll jag mig hemma i några timmar. Hölls sällskap av Tessan på telefonen och sen gick jag in i GIA's värld.

Senare, förstår ni, vid kvällningen, då begav jag mig till Southside för att möta upp Mika och för att få höra The Events. De är grymma och jag har ett litet projekt ihop med dem. Berättar mer o det en annan gång.

Topptopp dag och kväll. Jag lämnar er med en låt av the Events. Mycket nöje!

4 kommentarer:

therece sa...

tjena plommonet! imorrn ska jag ligga i min soffa heeeeeeeeeela dagen. ring till någon av mobilerna om du vill snacka skit. puss och bajs

btw, älskar recensionen av pjäsen! PUSSS

MissDecibel sa...

Therece: Jag ringer - GARanterat! Tack för recensionsberöm! Love

Filip Nice sa...

Jätte kul att du kom till Southside. Det var en ära att få ha dig i publiken och det är en större ära att vi kommer samarbeta med bloggerskan och numera pin-upp modellen Thea i ett litet projekt här framöver. Vi kan hålla projektet hemligt ett tag till för våra och dina fans!

MissDecibel sa...

Filip: Tack för de fina orden. Ser fram emot det topphemliga projektet! ^_~